SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
Menu 1 (Chefs choice)
395,-
-
FORRET
-
REJESALATDild og spinatvaffel, heltrogn, hjertesalat, spirer, syltet løg, creme fraiche, sprød quinoa og citron (G) (L)
-
HOVEDRET
-
GRILLET KYLLINGEBRYSTFra Rokkedahl, serveret med Californisk BBQ-sauce
-
ØKOLOGISKE NYE KARTOFLERSaltet citrusdressing, purløg og sprødt rugbrød (L*)(G*)
-
ASPARGES & ÆRTESALATÆrtepuré, spirer, kål og solsikkekerner (L*)(N*)
-
DESSERT
-
JORDBÆRLime curd, mascarpone og crumble (L)(N*)(G*)
-
*** Uden dessert 355,-
MENU 2
435
-
FORRET
-
LYNSTEGT LAKSBoathouse Teriyaki, grapefrugt, pomelo, gulerødder, chili og sesamfrø (G*)
-
SPICY TUNA ROLLAvokado, chilimayo, agurk, forårsløg og seven spices
-
SPRØDE REJERAnanas yoghurt, habanero hot-sauce og forårsløg
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE275g, tilberedt medium rare
-
ØKOLOGISKE FRITTER
-
CÆSARSALATMed hjertesalat og rødkål, vendt i cæsardressing, toppet med parmesanost og croutoner (G*)(L)
-
BÉARNAISESAUCE (L)
-
DESSERT
-
BOATHOUSE MESSIs, vafler, chokoladesauce, bær coulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)
MENU 3
495
-
FORRET
-
TIGERREJERNduja-tomatsauce, purløg og økologisk surdejsbrød (G*) (L*)
-
LYNSTEGT LAKSBoathouse Teriyaki, grapefrugt, pomelo, gulerødder, chili og sesamfrø (G*)
-
MELLEMRET
-
KALVETATARAvokado, agurk, chili, Teryiaki-mayo, hjerte salat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYETilberedt medium rare
-
GRILLET KYLLINGEBRYSTFra Rokkedahl, serveret med Californisk BBQ-sauce
-
ØKOLOGISKE FRITTER
-
CÆSARSALATHjertesalat, rødkål, cæsardressing, økologisk parmesan og croutoner
-
BÉARNAISESAUCE
-
DESSERT
-
HVID CHOKOLADE MOUSSERabarber sorbet, kompot og saltede mandler (L)