SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
OPTION MENU
Sammensæt selv en menu bestående af forret, hovedret og dessert. Hele selskabet skal vælge den samme menu.
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
TUNTARTARAvokado – agurk- Teriyaki-mayonnaise – yuzu – kinaradiser – tostada (G*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET KYLLINGEBRYST - 425,- / RIB-EYE 495,- / OKSE MØRBRAD 545,-Alle vores hovedretter serveres med ristet kål, chimichurri og pebersauce. Kartoffelkompot m. creme fraiche, citron, skalotteløg, spinat & krydderurter a part og cæsarsalat til deling.
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
DELEMENU - 575,-
Vi serverer vores delemenu som family-style. Alle i selskabet får samtlige retter.
-
FORRETTER(Family style)
-
TIGERREJERAvokado – mango-salsa – spicy thai-vinaigrette – hjertesalat – koriander (G*)
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE OG KYLLINGEBRYSTFritter – cæsarsalat – quinoasalat - bearnaisesauce – pebersauce (G*)(L*)(N*)
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
RECEPTION
Sammensæt selv din menu. Der vil blive serveret 2 stk. af hver bestilte ret pr. couvert 3 retter - 135,- / 6 retter - 245,-
-
KRUSTADEStuvede svampe – parmesan – kørvel (L - G)
-
GRØNTSAGSTÆRTEVesterhavsost – bagt tomat – spinat (G - L)
-
SPINATVAFFELKoldrøget laks – avokado - syltet løg (G* - L*)
-
SPRØDE REJERChilimayonnaise (G)
-
FORÅRSRULLEOksekød – kylling – peberfrugt - majs (G)
-
N’DUJA KARTOFFEL-KROKET(G - L)