SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
MENU 1
300
-
FORRET
-
SPICY GRÆSKARSUPPEBagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chiliolie, koriander & surdejsbrød (G)(V)
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)
-
HOVEDRET
-
BEEF SHORT RIBSBarbecue sauce og chimichurri
-
ØKOLOGISKE KARTOFLERGrillet pebersauce & mayonnaise og purløg
-
COLESLAWSpidskål, æble, gulerødder, sennepsdressing & sprød boghvede (G*)(L)
-
DESSERT
-
VANILJEISæblekompot, karamelsauce, chokoladesauce og bærcoulis (L*)
MENU 2
435
-
FORRETTER
-
KOLDRØGET LAKSGrillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)
-
SPRØDE REJERAnanas yoghurt og habanero hot-sauce og forårsløg (G)(L*)
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teryiaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE275g, tilberedt medium rare Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)
-
DESSERT
-
BOATHOUSE MESSIs, vafler, chokoladesauce, bærcoulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)
MENU 3
495
-
FORRETTER
-
REJE RISOTTOØkologisk parmesan, chorizo, peberfrugt, spinat, porrer, Krydderurter og sprøde mandler (L)(G*)(N*)
-
KOLDRØGET LAKSGrillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)
-
MELLEMRETTER
-
BBQ GLASERET SVINEBRYSTAgurk & løgrelish, sesamfrø, chili og lime (G*)
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprøde grønkål og kørvel (L*)
-
HOVEDRETTER
-
GRILLET RIB-EYETilberedt medium rare
-
GRILLET KYLLINGEBRYSTFra Rokkedahl, serveret med Californisk BBQ-sauce Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)
-
DESSERT
-
HVID CHOKOLADE MOUSSEYoghurtis, kompot og crumble (L)(N*)(G*)