• FORSIDE
  • MENU
  • BRUNCH
  • TEATERMENU
  • SELSKABER
  • JOB
  • KØB GAVEKORT
Strandgade 85 A, 1401 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • MENU
  • BRUNCH
  • VIN
  • DRIKKE
  • SELSKABSMENU
  • TEATER MENU

MENU

Se menu som PDF

Snacks


  • GRILLET SURDEJSBRØD
    Urteolie (G)
    15

  • HUMMUS
    Harissa, sprøde kikærter og tostada (G*)
    45

  • MARINEREDE OLIVEN
    55

Forretter

  • REJE RISOTTO
    Økologisk parmesan, chorizo, peberfrugt, spinat, porre, krydderurter og sprøde mandler (L)(G*)(N*)
    135/175
  • TUNTATAR
    Avokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
    145
  • SPICY GRÆSKARSUPPE
    Bagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chili olie, koriander og surdejsbrød (G)(V)
    95/135
  • CONFITERET ANDELÅR
    Pandekager, sprødt skind, gulerod, forårsløg, koriander, agurkesalsa og harissa (G*)
    125
  • KOLDRØGET LAKS
    Grillet æble chutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)
    135
  • BBQ GLASERET SVINEBRYST
    Agurk & løgrelish, sesamfrø, chili og lime (G*)
    125
  • KALVECARPACCIO
    Syltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)
    145
  • CALIFORNIAN TOFU TACO
    Hjertesalat, avokado, Boathouse dressing, syltet rødkål, sprød quinoa, purløg, habanero hot-sauce og lime (VEGANSK)
    95

Pizza


  • ØKOLOGISK BACON
    Hjemmelavet økologisk tomatsauce, økologisk buffalo mozzarella, bagte tomater, frisk oregano og crème fraîche (L)(G)
    155

  • CHORIZO
    Tomatsauce, Vesterhavsost, bøffelmozzarella, avokado, peberfrugt, quinoa, rødløg, syltet rødkål og chilli (G)(L)
    155

  • SVAMPE
    Økologisk Vesterhavsost, bøffelmozzarella, spinat, skalotteløgsdressing og sprød boghvede (G)(L)
    155

Burger

Vi serverer som udgangspunkt vores hakkebøffer mediumstegt. Hvis du ønsker din bøf stegt well-done, kan du bestille dette.

  • OKSEBURGER
    Økologisk oksekød og grillet bacon, i briochebolle med økologisk ost, tomat, hjertesalat, friske rødløg, rødløgsmarmelade og harissamayo. Serveret med økologiske fritter, ketchup og harissamayo (L)(G)
    185
  • VEGANER BURGER
    Bøf lavet på økologiske søde kartofler med vegansk ost, rødløg, tomater, jalapeños, rødløgsmarmelade og hjertesalat. Serveret i vegansk brioche bolle med økologiske fritter, ketchup og sennep-miso dressing (G)
    175

Grillen


  • SPIDSKÅL
    Hummus, granatæble, dukkah og krydderurter (N*)(V)
    155

  • KYLLINGEBRYST
    Fra Rokkedahl, serveret med jalapeño yoghurt (L*)
    165

  • HELLEFLYNDER
    Marineret i saltet citron, serveret med en varm tomatillo salsa og koriander
    215

  • BEEF SHORT RIBS
    Barbecue sauce og chimichurri
    185

  • GRILLET SVINEBRYST
    Barbeque sauce og ananas-jalapeño salsa
    175

  • RIB-EYE 275 gram
    Grillet som du kan lide den!
    235

Saucer

  • Béarnaisesauce (L)
    30
  • Chili Béarnaise sauce
    30
  • Harissamayo
    20
  • Chimichurri
    25
  • Chili sauce
    25
  • Tomatillo Salsa
    20
  • Økologisk ketchup
    10

Sides


  • GRATINEREDE KARTOFLER
    Gruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)
    55

  • ØKOLOGISKE FRITTER
    45

  • CÆSARSALAT
    Romainesalat, rødkål, caesardressing, økologisk parmesan og croutoner (G*)(L*)
    45

  • BURRATA
    Dansk økologisk burrata, quinoa, hjertesalat, rå og grillet squash, tomater, forårsløg, chili & hvidløgs olie og sprøde hasselnødder (N*)(L)(G*)
    55

  • RØDKÅLSSALAT
    Rucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)
    45

Chef Choice 250

Skal bestilles af hele bordet


  • FORRETTER

  • SPICY GRÆSKARSUPPE
    Bagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chiliolie, koriander & surdejsbrød (G)(V)

  • TUNTATAR
    Avokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)

  • KALVECARPACCIO
    Syltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)

  • HOVEDRET

  • BEEF SHORT RIBS
    Barbecue sauce og chimichurri

  • GRATINEREDE KARTOFLER
    Gruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)

  • RØDKÅLSSALAT
    Rucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)

  • DESSERT

  • Vaniljeis
    Karamelsauce, æblekompot, chokoladesauce og bærcoulis (L*) *(Kan laves vegetarisk eller vegansk)
    + 50

Salat


  • CAESARSALAT
    Valg mellem grillet kylling eller tigerrejer, med romainesalat, rødkål, caesardressing, økologisk parmesan og croutoner (L*)(G*)
    165

  • BURRATA
    Dansk økologisk burrata, quinoa, hjertesalat, rødkål, rå og grillet squash, tomater, forårsløg, chili & hvidløgs olie og sprøde hasselnødder (N*)(L)(G*)
    155

  • POWER BOWL
    Rå fisk, perlebyg, avokado, hjertesalat, kimchi, tang, spirer, agurk, forårsløg, Jalapeños, Boathouse-teriyaki og cashewnødder (N*)(G)(L*)
    155

Dessert


  • BOATHOUSE MESS
    2 til 8 personer - Klart noget der skal deles! Is, vafler, chokoladesauce, bærcoulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)
    85 pr. person

  • HVID CHOKOLADE MOUSSE
    Yoghurtis, æblekompot og crumble (L)(N*)(G*)
    85

  • IS ELLER SORBET
    Per kugle
    35

BRUNCH

195 pr. person

Se menu i PDF

  • SMOOTHIE
    Yoghurt, banan og bær (L)

  • ØKOLOGISK SURDEJSBRØD OG RUGBRØD
    Med smør (G)(L*)

  • KOLD RØGET LAKS
    Agurk og jalapeño yoghurt (L)

  • DANSK ØKOLOGISK OST
    Kompot (L)

  • ØKOLOGISK RØRÆG
    Med grillet økologisk bacon og purløg (L*)

  • STEGTE KRYDDERPØLSER
    Med spicy tomat ketchup

  • BAGTE ØKOLOGISKE BØNNER
    Tomatsauce, gulerødder, rødløg, peberfrugt og krydderurter

  • AMERIKANSKE PANDEKAGER
    Med ahornsirup, banan, blåbær og mandler (L)(G)

  • FRISK FRUGT

  • 1 GLAS JUICE + 1 KOP ALM. KAFFE
    50

Tilvalg - pr. person


  • Mimosa
    65

  • Bloody Mary
    110

VIN

Se vinkoret som pdf

SPARKLING

På glas


  • NV Rocca Dei Forti Brut, Ecological, Italy
    70

WHITE

På glas

  • 2019 Pebble Lane, Chardonnay, Monterey
    75
  • 2020 Haus Klosterberg Riesling, MarkusMolitor, Mosel, Germany
    85
  • 2019 Sauvignon Blanc, Ryder Estate, Central Coast, California
    75
  • 2021 Sancerre, Aurore Dezart, Domaine des Chasseignes, France
    100

RED

På glas

  • 2018 Acappela Tinto Crianza - Ribera del Duero Bodegas y Vinedos Monteabellon
    115
  • 2018 Show of Hands, Pinot Noir, Fincher & Co New Zealand
    95
  • 2017 La Linda - Malbec Bodega Luigi Bosca
    80
  • 2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis F. Coppola, California
    100
  • 2018 Cabernet Sauvignon Director’s Cut, Francis F. Coppola, Russian River Valley, California
    125

ROSÉ

  • 2020 Haus Klosterberg Rosé, Markus Molitor, Germany
    395
  • 2020 Terres Blanches, Provence, France
    450
  • 2020 Château Brégancon Cru Classé Cuvée, Isaure Provence Øko
    750
  • 2020 Fleur d’Ete, Mas Pouperas, IGP Vaucluse, France, MAGNUM 1,5L
    650
  • 2015 Les Baux de Provence Chateau Romanin, France, JEROBOAM 3,0L
    1850

SPARKLING & CHAMPAGNE

  • NV Rocca Dei Forti Brut, Ecological, Italy
    350
  • 2016 Cremant Du Jura, Domaine Rolet Pere & Fils, France
    475
  • 2016 Mandois, Premier Cru, Blanc de Blancs
    850
  • 2008 Dom Perignon
    4500

WHITE

FRANCE

  • 2021 Sancerre, Aurore Dezart, Domaine des Chasseignes
    500
  • 2021 Pouilly Fumé, Sauvignon Blanc, J. de Villebois
    600
  • 2020 Per Aspera Chablis, Charly Nicolle, Bourgogne
    575
  • 2020 Pouilly Fuissé Les Grand Climats, Chardonnay, Pascal Rollet, Bourgogne
    750
  • 2017 Sancerre Chêne Marchand, Lucien Crochet
    795
  • 2018 Chablis 1er Cru La Fourchaume, Remoissenet Pere et fils, Bourgogne
    920
  • 2020 Puligny-Montrachet Enseignères, Chardonnay, Domaine Roux,
    1800
  • 2018 Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne
    1995
  • 2019 Chassagne-Montrachet Blanc, Chardonnay, Domaine Roux
    1350

ARGENTINA

  • 2017 La Linda - Malbec Bodega Luigi Bosca
    320

USA

  • 2020 Secret Cellars Chardonnay, Monterey, California
    395
  • 2019 Buena Vista Chateau Buena Vista, Chardonnay Carneros
    750
  • 2019 Ryder Estate, Sauvignon Blanc, Central Coast, California
    395
  • 2019 Diamond Collection, Pinot Grigio, Francis F. Coppola Winery, California
    475
  • 2019 Central Coast Wild Ferment, Chardonnay, Broadside Wines, California
    525
  • 2020 Director’s Cut Chardonnay, Francis F. Coppola, California
    595
  • 2019 Blank Stare Sauvignon Blanc, Orin Swift Cellars ,California
    995
  • 2020 Starmont Sauvignon Blanc, Starmont
    675
  • 2018 Merry Edwards Winery, Sauvignon Blanc, Russsian River Valley, Napa, California
    895
  • 2017 Sta. Rita Hills, Chardonnay, Gambal Work, California
    1350

ITALY


  • 2020 La Parrina, Ansonica, Tuscany
    450

  • 2019 Castel Ringberg, Elena Walch, Pinot Grigio, Alto Adige
    600

AUSTRIA


  • 2021 Weinberghof Fritsch, Grüner Veltliner, Wagram
    350

  • 2017 Grande Reserve, Grüner Veltliner, Anton Bauer, Wagram
    675

GERMANY


  • 2020 Haus Klosterberg Riesling, Markus Molitor, Mosel 1L
    425

  • 2021 Riesling Morstein Kabinett, Weingut Wittmann
    750

  • 2019 Wehlener Klosterberg Chardonnay, Markus Molitor
    795

RED

FRANCE

  • 2018 Fleurie, Gamay, Domaine des Marrans
    450
  • 2019 Cigala, Saint Etienne, Côtes du Rhône
    400
  • 2020 Bourgogne Rouge La Mountonnière, Domaine Roux
    475
  • 2020 Cote-de-Nuits Villages, Pinot Noir, Remoissenet Père et Fils, Bourgogne
    720
  • 2019 Chateauneuf-du-Pape, Cote de l’Ange, Rhône
    785
  • 2019 Chassange Montrachet, Pinot Noir, Sylvian Morey, Bourgogne
    820
  • 2018 Beaune 1er Cru Les Tuvilains, Pinot Noir, Maison Ambroise, Bourgogne
    925
  • 2015 Chambolle Musigny Fremiéres, Michel Magnien, Bourgogne
    1195
  • 2019 Remoissenet Père& Fils Vosne- Romanée, Bourgogne
    1795

USA

  • 2019 Secret Cellars Pinot Noir, Central Coast , California
    450
  • 2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis F. Coppola, California
    485
  • 2018 Broadside Wines, Cabernet Sauvignon, Paso Robles, California
    545
  • 2018 Director’s Cut, Cabernet Sauvignon, Francis F. Coppola, Russian River Valley, California
    625
  • 2019 Napa Cut, Cabernet Sauvignon, Napa Valley
    695
  • 2017 Carneros Pinot Noir, Merryvale, Napa, California
    950
  • 2019 Longfort Estate, Pinot Noir, Monterey, California
    395
  • 2019 Raymond R Collection, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California
    395

ITALY

  • 2019 Barbera d’Asti Superiore, Fratelli Antonio & Raimondo, Novello
    320
  • 2018 Cantarolo Rosso, Avignonesi, Toscana IGT
    335
  • 2018 Valpolicella Ripasso Superiore, Musella
    535
  • 2018 Barbera d’Alba DOC, La Cresta, Rocche dei Manzoni, Piedmont
    650
  • 2019 Langhe Nebbiolo, Cavallotto, Piedmont
    795
  • 2016 Barolo DOCG, Rocchedei Manzoni
    1150
  • 2018 Barbaresco, Castellodi Neve
    895
  • 2013 Brunello Di Montalcino, Cave D’Onice, Tuscany
    975

NEW ZEALAND

  • 2018 Show of Hands, Pinot Noir, Fincher & Co, New Zealand
    695

SWEET


  • 2015 Tetuna Trockenbeerenauslese, Robert Goldenits, Austria
    650

  • NV 20 Years White Port, Santa Eufemia, Portugal
    795

DRIKKE

Se hele drikkekortet

BOTTLED BEER

  • NORDIC. NON ALCOHOLIC, DENMARK
    45
  • 1664 KRONENBOURG, FRANCE
    55
  • PERONI AZZURRO, ITALY
    55
  • MORITZ, BARCELONA, SPAIN
    55

DRAUGHT BEER

  • CARLSBERG
    60
  • JACOBSEN DONKER WINTER ALE
    65
  • TUBORG CLASSIC
    60
  • 1664 KRONENBOURG BLANC
    65
  • JAKOBSEN YAKIMA IPA
    65

SOFTDRINKS

  • HOMEMADE LEMONADE
    50
  • JUICE OF THE DAY
    40
  • Rebæl ELDERFLOWER & MINT LEMONADE
  • ELDERFLOWER & MINT LEMONADE
    45
  • Rebæl Fersken & Citronverbena Ice Tea
    45
  • SODA 35CL
    Cola, Cola Zero, Fanta & Sprite
    45
  • RED BULL, RED BULL SUGAR FREE, RED BULL SEASON
    50

WATER


  • STILL OR SPARKLING AD LIBITUM
    25 - PER PERSON

COCKTAILS

BOATHOUSE SPECIALS

  • BOATHOUSE PASSION
    “The taste of one more! Absolut Vodka, Passion Syrup, Lime juice and sparkling water. What's not to like!”
    125
  • BASIL & TIMUR GIN SOUR
    “Our version on the classic Gin Sour made with Beefeater 24 with a twist of Lillet Blanc Vermouth, Basil and Timur Peppers”
    130
  • SPICY MEXICAN
    “Everybody needs to spice up their evening with Altos Reposado Tequila, Habanero Syrup, Lime Juice and Fresh Cucumber”
    130
  • HIBISCUS MARGARITA
    ”Our take on the classic Margarita made with Altos Blanco Tequila, Cointreau, Lime Juice & Hibiscus Syrup with notes of Grapefruit”
    130
  • SALTED ESPRESSO MARTINI
    “A Havana 7 años based Espresso Martini with Caramel.”
    140
  • LILLET SPRITZ
    “A fruity Spritz cocktail with Lillet Blanc Vermouth, elderflower syrup and sparkling wine”
    110

GIN & TONIC

  • BEEFEATER 24
    Beefeater 24 London Dry Gin is inspired by modern London. It is a sophisticated blend of 12 carefully selected botanicals and exotic teas. Mixed with Natural Indian Tonic.
    115
  • HENDRICKS & CUCUMBER
    Hendricks Gin is produced in the traditional way on juniper and coriander. The special thing about it is that cucumber and rose petals are also added, which means that this gin has a nice mild and fresh taste. Mixed with Natural Indian Tonic.
    125
  • MALFY GIN ROSA
    Gin Rosa is from Italy and is made from pink grapefruit and rhubarb,which makes it a wonderfully exotic experience. Mixed with natural Indian Tonic.
    120
  • MONKEY 47
    Monkey 47 is made from no less than 47 different hand-picked ingredients, thus achieving the delicious aroma and taste. Mixed with Natural Indian Tonic.
    135
  • Classic Cocktails also available

COFFEE & TEA

  • ESPRESSO
    35
  • AMERICANO
    35
  • CORTADO
    40
  • CAFE LATTE
    50
  • CAPPUCINO
    50
  • HOT CHOCOLATE
    WITH WHIPPED CREAM
    55
  • GLØGG
    75
  • IRISH COFFEE DELUX
    120
  • BLACK TEA
    DARJEELING
    45
  • GREEN TEA
    MANDARIN & BLUEBERRY
    45

DESSERT WINES

  • 20 YEARS WHITE PORT, SANTA EUGENIA
    120

COGNAC

  • MARTEL XO
    100
  • MARTEL VS
    80
  • REMY MARTIN XO
    110

WHISKEY

  • JAMESON BLACK BARREL
    80
  • ABERLOUR 16
    120
  • ABERLOUR 12
    100

RUM

  • HAVANA MAESTRO
    110
  • HAVANA 15 AÑEJO
    150
  • RON ZACAPA 23
    100

SELSKABSMENU

Menuen skal bestilles af hele bordet.

Se menu som PDF

MENU 1

300


  • Forret

  • SPICY GRÆSKARSUPPE
    Bagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chiliolie, koriander & surdejsbrød (G)(V)

  • TUNTATAR
    Avokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)

  • KALVECARPACCIO
    Syltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)

  • Hovedret

  • BEEF SHORT RIBS
    Barbecue sauce og chimichurri

  • GRATINEREDE KARTOFLER
    Gruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)

  • RØDKÅLSSALAT
    Rucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)

  • Dessert

  • Vaniljeis
    Karamelsauce, æblekompot, chokoladesauce og bærcoulis (L*) *(Kan laves vegetarisk eller vegansk)
Se menu som PDF

MENU 2

435


  • Forretter

  • KOLDRØGET LAKS
    Grillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)

  • SPRØDE REJER
    Ananas yoghurt og habanero hot-sauce og forårsløg (G)(L*)

  • TUNTATAR
    Avokado, agurk, chili, teryiaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)

  • Hovedret

  • GRILLET RIB-EYE
    275g, tilberedt medium rare Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)

  • Dessert

  • BOATHOUSE MESS
    Is, vafler, chokoladesauce, bærcoulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)
Se menu som PDF

MENU 3

495


  • Forretter

  • REJE RISOTTO
    Økologisk parmesan, chorizo, peberfrugt, spinat, porrer, Krydderurter og sprøde mandler (L)(G*)(N*)

  • KOLDRØGET LAKS
    Grillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)

  • Mellemretter

  • BBQ GLASERET SVINEBRYST
    Agurk & løgrelish, sesamfrø, chili og lime (G*)

  • KALVECARPACCIO
    Syltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprøde grønkål og kørvel (L*)

  • Hovedretter

  • GRILLET RIB-EYE
    Tilberedt medium rare

  • GRILLET KYLLINGEBRYST
    Fra Rokkedahl, serveret med Californisk BBQ-sauce Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)

  • Dessert

  • HVID CHOKOLADE MOUSSE
    Yoghurtis, kompot og crumble (L)(N*)(G*)

TEATER MENU

2 retter (forret og hovedret) til 295,-

Menu

  • Forret

  • SPICY GRÆSKARSUPPE
    Bagt & syltet græskar, chili olie, koriander og surdejsbrød
  • Hovedret

  • GRILLET SVINEBRYST
    Barbeque sauce og ananas-jalapeño salsa

  • GRATINEREDE KARTOFLER
    Gruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg

  • RØDKÅLSSALAT
    Rucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille
  • + Dessert 345,-

  • HVID CHOKOLADE MOUSSE
    Yoghurtis, æblekompot og crumble
  • Vinmenu
    To glas vin sammensat til menuen 135,-


  • EFTER FORESTILLINGEN
    Kig forbi efter forestillingen, til en snack og lidt vin/ varme drikke som afslutning på aftenen.
  • Strandgade 85 A
    1401 København
  • +45 70702427
  • info@boathouse.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11.30 - 24.00
  • Tirsdag
    11.30 - 24.00
  • Onsdag
    11.30 - 24.00
  • Torsdag
    11.30 - 24.00
  • Fredag
    11.30 - 01.00
  • Lørdag
    10.00 - 01.00
  • Søndag
    10.00 - 24.00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat