MENU
Snacks
-
GRILLET SURDEJSBRØDUrteolie (G)15
-
HUMMUSHarissa, sprøde kikærter og tostada (G*)45
-
MARINEREDE OLIVEN55
Forretter
-
REJE RISOTTOØkologisk parmesan, chorizo, peberfrugt, spinat, porre, krydderurter og sprøde mandler (L)(G*)(N*)135/175
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)145
-
SPICY GRÆSKARSUPPEBagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chili olie, koriander og surdejsbrød (G)(V)95/135
-
CONFITERET ANDELÅRPandekager, sprødt skind, gulerod, forårsløg, koriander, agurkesalsa og harissa (G*)125
-
KOLDRØGET LAKSGrillet æble chutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)135
-
BBQ GLASERET SVINEBRYSTAgurk & løgrelish, sesamfrø, chili og lime (G*)125
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)145
-
CALIFORNIAN TOFU TACOHjertesalat, avokado, Boathouse dressing, syltet rødkål, sprød quinoa, purløg, habanero hot-sauce og lime (VEGANSK)95
Pizza
-
ØKOLOGISK BACONHjemmelavet økologisk tomatsauce, økologisk buffalo mozzarella, bagte tomater, frisk oregano og crème fraîche (L)(G)155
-
CHORIZOTomatsauce, Vesterhavsost, bøffelmozzarella, avokado, peberfrugt, quinoa, rødløg, syltet rødkål og chilli (G)(L)155
-
SVAMPEØkologisk Vesterhavsost, bøffelmozzarella, spinat, skalotteløgsdressing og sprød boghvede (G)(L)155
Burger
Vi serverer som udgangspunkt vores hakkebøffer mediumstegt. Hvis du ønsker din bøf stegt well-done, kan du bestille dette.
-
OKSEBURGERØkologisk oksekød og grillet bacon, i briochebolle med økologisk ost, tomat, hjertesalat, friske rødløg, rødløgsmarmelade og harissamayo. Serveret med økologiske fritter, ketchup og harissamayo (L)(G)185
-
VEGANER BURGERBøf lavet på økologiske søde kartofler med vegansk ost, rødløg, tomater, jalapeños, rødløgsmarmelade og hjertesalat. Serveret i vegansk brioche bolle med økologiske fritter, ketchup og sennep-miso dressing (G)175
Grillen
-
SPIDSKÅLHummus, granatæble, dukkah og krydderurter (N*)(V)155
-
KYLLINGEBRYSTFra Rokkedahl, serveret med jalapeño yoghurt (L*)165
-
HELLEFLYNDERMarineret i saltet citron, serveret med en varm tomatillo salsa og koriander215
-
BEEF SHORT RIBSBarbecue sauce og chimichurri185
-
GRILLET SVINEBRYSTBarbeque sauce og ananas-jalapeño salsa175
-
RIB-EYE 275 gramGrillet som du kan lide den!235
Saucer
-
Béarnaisesauce (L)30
-
Chili Béarnaise sauce30
-
Harissamayo20
-
Chimichurri25
-
Chili sauce25
-
Tomatillo Salsa20
-
Økologisk ketchup10
Sides
-
GRATINEREDE KARTOFLERGruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)55
-
ØKOLOGISKE FRITTER45
-
CÆSARSALATRomainesalat, rødkål, caesardressing, økologisk parmesan og croutoner (G*)(L*)45
-
BURRATADansk økologisk burrata, quinoa, hjertesalat, rå og grillet squash, tomater, forårsløg, chili & hvidløgs olie og sprøde hasselnødder (N*)(L)(G*)55
-
RØDKÅLSSALATRucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)45
Chef Choice 250
Skal bestilles af hele bordet
-
FORRETTER
-
SPICY GRÆSKARSUPPEBagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chiliolie, koriander & surdejsbrød (G)(V)
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)
-
HOVEDRET
-
BEEF SHORT RIBSBarbecue sauce og chimichurri
-
GRATINEREDE KARTOFLERGruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)
-
RØDKÅLSSALATRucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)
-
DESSERT
-
VaniljeisKaramelsauce, æblekompot, chokoladesauce og bærcoulis (L*) *(Kan laves vegetarisk eller vegansk)+ 50
Salat
-
CAESARSALATValg mellem grillet kylling eller tigerrejer, med romainesalat, rødkål, caesardressing, økologisk parmesan og croutoner (L*)(G*)165
-
BURRATADansk økologisk burrata, quinoa, hjertesalat, rødkål, rå og grillet squash, tomater, forårsløg, chili & hvidløgs olie og sprøde hasselnødder (N*)(L)(G*)155
-
POWER BOWLRå fisk, perlebyg, avokado, hjertesalat, kimchi, tang, spirer, agurk, forårsløg, Jalapeños, Boathouse-teriyaki og cashewnødder (N*)(G)(L*)155
Dessert
-
BOATHOUSE MESS2 til 8 personer - Klart noget der skal deles! Is, vafler, chokoladesauce, bærcoulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)85 pr. person
-
HVID CHOKOLADE MOUSSEYoghurtis, æblekompot og crumble (L)(N*)(G*)85
-
IS ELLER SORBETPer kugle35
BRUNCH
195 pr. person
-
SMOOTHIEYoghurt, banan og bær (L)
-
ØKOLOGISK SURDEJSBRØD OG RUGBRØDMed smør (G)(L*)
-
KOLD RØGET LAKSAgurk og jalapeño yoghurt (L)
-
DANSK ØKOLOGISK OSTKompot (L)
-
ØKOLOGISK RØRÆGMed grillet økologisk bacon og purløg (L*)
-
STEGTE KRYDDERPØLSERMed spicy tomat ketchup
-
BAGTE ØKOLOGISKE BØNNERTomatsauce, gulerødder, rødløg, peberfrugt og krydderurter
-
AMERIKANSKE PANDEKAGERMed ahornsirup, banan, blåbær og mandler (L)(G)
-
FRISK FRUGT
-
1 GLAS JUICE + 1 KOP ALM. KAFFE50
Tilvalg - pr. person
-
Mimosa65
-
Bloody Mary110
VIN
SPARKLING
På glas
-
NV Rocca Dei Forti Brut, Ecological, Italy70
WHITE
På glas
-
2019 Pebble Lane, Chardonnay, Monterey75
-
2020 Haus Klosterberg Riesling, MarkusMolitor, Mosel, Germany85
-
2019 Sauvignon Blanc, Ryder Estate, Central Coast, California75
-
2021 Sancerre, Aurore Dezart, Domaine des Chasseignes, France100
RED
På glas
-
2018 Acappela Tinto Crianza - Ribera del Duero Bodegas y Vinedos Monteabellon115
-
2018 Show of Hands, Pinot Noir, Fincher & Co New Zealand95
-
2017 La Linda - Malbec Bodega Luigi Bosca80
-
2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis F. Coppola, California100
-
2018 Cabernet Sauvignon Director’s Cut, Francis F. Coppola, Russian River Valley, California125
ROSÉ
-
2020 Haus Klosterberg Rosé, Markus Molitor, Germany395
-
2020 Terres Blanches, Provence, France450
-
2020 Château Brégancon Cru Classé Cuvée, Isaure Provence Øko750
-
2020 Fleur d’Ete, Mas Pouperas, IGP Vaucluse, France, MAGNUM 1,5L650
-
2015 Les Baux de Provence Chateau Romanin, France, JEROBOAM 3,0L1850
SPARKLING & CHAMPAGNE
-
NV Rocca Dei Forti Brut, Ecological, Italy350
-
2016 Cremant Du Jura, Domaine Rolet Pere & Fils, France475
-
2016 Mandois, Premier Cru, Blanc de Blancs850
-
2008 Dom Perignon4500
WHITE
FRANCE
-
2021 Sancerre, Aurore Dezart, Domaine des Chasseignes500
-
2021 Pouilly Fumé, Sauvignon Blanc, J. de Villebois600
-
2020 Per Aspera Chablis, Charly Nicolle, Bourgogne575
-
2020 Pouilly Fuissé Les Grand Climats, Chardonnay, Pascal Rollet, Bourgogne750
-
2017 Sancerre Chêne Marchand, Lucien Crochet795
-
2018 Chablis 1er Cru La Fourchaume, Remoissenet Pere et fils, Bourgogne920
-
2020 Puligny-Montrachet Enseignères, Chardonnay, Domaine Roux,1800
-
2018 Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne1995
-
2019 Chassagne-Montrachet Blanc, Chardonnay, Domaine Roux1350
ARGENTINA
-
2017 La Linda - Malbec Bodega Luigi Bosca320
USA
-
2020 Secret Cellars Chardonnay, Monterey, California395
-
2019 Buena Vista Chateau Buena Vista, Chardonnay Carneros750
-
2019 Ryder Estate, Sauvignon Blanc, Central Coast, California395
-
2019 Diamond Collection, Pinot Grigio, Francis F. Coppola Winery, California475
-
2019 Central Coast Wild Ferment, Chardonnay, Broadside Wines, California525
-
2020 Director’s Cut Chardonnay, Francis F. Coppola, California595
-
2019 Blank Stare Sauvignon Blanc, Orin Swift Cellars ,California995
-
2020 Starmont Sauvignon Blanc, Starmont675
-
2018 Merry Edwards Winery, Sauvignon Blanc, Russsian River Valley, Napa, California895
-
2017 Sta. Rita Hills, Chardonnay, Gambal Work, California1350
ITALY
-
2020 La Parrina, Ansonica, Tuscany450
-
2019 Castel Ringberg, Elena Walch, Pinot Grigio, Alto Adige600
AUSTRIA
-
2021 Weinberghof Fritsch, Grüner Veltliner, Wagram350
-
2017 Grande Reserve, Grüner Veltliner, Anton Bauer, Wagram675
GERMANY
-
2020 Haus Klosterberg Riesling, Markus Molitor, Mosel 1L425
-
2021 Riesling Morstein Kabinett, Weingut Wittmann750
-
2019 Wehlener Klosterberg Chardonnay, Markus Molitor795
RED
FRANCE
-
2018 Fleurie, Gamay, Domaine des Marrans450
-
2019 Cigala, Saint Etienne, Côtes du Rhône400
-
2020 Bourgogne Rouge La Mountonnière, Domaine Roux475
-
2020 Cote-de-Nuits Villages, Pinot Noir, Remoissenet Père et Fils, Bourgogne720
-
2019 Chateauneuf-du-Pape, Cote de l’Ange, Rhône785
-
2019 Chassange Montrachet, Pinot Noir, Sylvian Morey, Bourgogne820
-
2018 Beaune 1er Cru Les Tuvilains, Pinot Noir, Maison Ambroise, Bourgogne925
-
2015 Chambolle Musigny Fremiéres, Michel Magnien, Bourgogne1195
-
2019 Remoissenet Père& Fils Vosne- Romanée, Bourgogne1795
USA
-
2019 Secret Cellars Pinot Noir, Central Coast , California450
-
2018 Zinfandel Diamond Collection, Francis F. Coppola, California485
-
2018 Broadside Wines, Cabernet Sauvignon, Paso Robles, California545
-
2018 Director’s Cut, Cabernet Sauvignon, Francis F. Coppola, Russian River Valley, California625
-
2019 Napa Cut, Cabernet Sauvignon, Napa Valley695
-
2017 Carneros Pinot Noir, Merryvale, Napa, California950
-
2019 Longfort Estate, Pinot Noir, Monterey, California395
-
2019 Raymond R Collection, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California395
ITALY
-
2019 Barbera d’Asti Superiore, Fratelli Antonio & Raimondo, Novello320
-
2018 Cantarolo Rosso, Avignonesi, Toscana IGT335
-
2018 Valpolicella Ripasso Superiore, Musella535
-
2018 Barbera d’Alba DOC, La Cresta, Rocche dei Manzoni, Piedmont650
-
2019 Langhe Nebbiolo, Cavallotto, Piedmont795
-
2016 Barolo DOCG, Rocchedei Manzoni1150
-
2018 Barbaresco, Castellodi Neve895
-
2013 Brunello Di Montalcino, Cave D’Onice, Tuscany975
NEW ZEALAND
-
2018 Show of Hands, Pinot Noir, Fincher & Co, New Zealand695
SWEET
-
2015 Tetuna Trockenbeerenauslese, Robert Goldenits, Austria650
-
NV 20 Years White Port, Santa Eufemia, Portugal795
DRIKKE
BOTTLED BEER
-
NORDIC. NON ALCOHOLIC, DENMARK45
-
1664 KRONENBOURG, FRANCE55
-
PERONI AZZURRO, ITALY55
-
MORITZ, BARCELONA, SPAIN55
DRAUGHT BEER
-
CARLSBERG60
-
JACOBSEN DONKER WINTER ALE65
-
TUBORG CLASSIC60
-
1664 KRONENBOURG BLANC65
-
JAKOBSEN YAKIMA IPA65
SOFTDRINKS
-
HOMEMADE LEMONADE50
-
JUICE OF THE DAY40
-
Rebæl ELDERFLOWER & MINT LEMONADE
-
ELDERFLOWER & MINT LEMONADE45
-
Rebæl Fersken & Citronverbena Ice Tea45
-
SODA 35CLCola, Cola Zero, Fanta & Sprite45
-
RED BULL, RED BULL SUGAR FREE, RED BULL SEASON50
WATER
-
STILL OR SPARKLING AD LIBITUM25 - PER PERSON
COCKTAILS
BOATHOUSE SPECIALS
-
BOATHOUSE PASSION“The taste of one more! Absolut Vodka, Passion Syrup, Lime juice and sparkling water. What's not to like!”125
-
BASIL & TIMUR GIN SOUR“Our version on the classic Gin Sour made with Beefeater 24 with a twist of Lillet Blanc Vermouth, Basil and Timur Peppers”130
-
SPICY MEXICAN“Everybody needs to spice up their evening with Altos Reposado Tequila, Habanero Syrup, Lime Juice and Fresh Cucumber”130
-
HIBISCUS MARGARITA”Our take on the classic Margarita made with Altos Blanco Tequila, Cointreau, Lime Juice & Hibiscus Syrup with notes of Grapefruit”130
-
SALTED ESPRESSO MARTINI“A Havana 7 años based Espresso Martini with Caramel.”140
-
LILLET SPRITZ“A fruity Spritz cocktail with Lillet Blanc Vermouth, elderflower syrup and sparkling wine”110
GIN & TONIC
-
BEEFEATER 24Beefeater 24 London Dry Gin is inspired by modern London. It is a sophisticated blend of 12 carefully selected botanicals and exotic teas. Mixed with Natural Indian Tonic.115
-
HENDRICKS & CUCUMBERHendricks Gin is produced in the traditional way on juniper and coriander. The special thing about it is that cucumber and rose petals are also added, which means that this gin has a nice mild and fresh taste. Mixed with Natural Indian Tonic.125
-
MALFY GIN ROSAGin Rosa is from Italy and is made from pink grapefruit and rhubarb,which makes it a wonderfully exotic experience. Mixed with natural Indian Tonic.120
-
MONKEY 47Monkey 47 is made from no less than 47 different hand-picked ingredients, thus achieving the delicious aroma and taste. Mixed with Natural Indian Tonic.135
-
Classic Cocktails also available
COFFEE & TEA
-
ESPRESSO35
-
AMERICANO35
-
CORTADO40
-
CAFE LATTE50
-
CAPPUCINO50
-
HOT CHOCOLATEWITH WHIPPED CREAM55
-
GLØGG75
-
IRISH COFFEE DELUX120
-
BLACK TEADARJEELING45
-
GREEN TEAMANDARIN & BLUEBERRY45
DESSERT WINES
-
20 YEARS WHITE PORT, SANTA EUGENIA120
COGNAC
-
MARTEL XO100
-
MARTEL VS80
-
REMY MARTIN XO110
WHISKEY
-
JAMESON BLACK BARREL80
-
ABERLOUR 16120
-
ABERLOUR 12100
RUM
-
HAVANA MAESTRO110
-
HAVANA 15 AÑEJO150
-
RON ZACAPA 23100
SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
MENU 1
300
-
Forret
-
SPICY GRÆSKARSUPPEBagt & syltet græskar, sprøde kikærter, chiliolie, koriander & surdejsbrød (G)(V)
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teriyaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprød grønkål og kørvel (L*)
-
Hovedret
-
BEEF SHORT RIBSBarbecue sauce og chimichurri
-
GRATINEREDE KARTOFLERGruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg (G*)(N*)(L)
-
RØDKÅLSSALATRucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille (N*)
-
Dessert
-
VaniljeisKaramelsauce, æblekompot, chokoladesauce og bærcoulis (L*) *(Kan laves vegetarisk eller vegansk)
MENU 2
435
-
Forretter
-
KOLDRØGET LAKSGrillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)
-
SPRØDE REJERAnanas yoghurt og habanero hot-sauce og forårsløg (G)(L*)
-
TUNTATARAvokado, agurk, chili, teryiaki-mayo, hjertesalat, koriander, yuzu marinerede kinaradiser og Tostada (G*)
-
Hovedret
-
GRILLET RIB-EYE275g, tilberedt medium rare Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)
-
Dessert
-
BOATHOUSE MESSIs, vafler, chokoladesauce, bærcoulis, sorbet og karamelsauce (L)(G*)(N*)
MENU 3
495
-
Forretter
-
REJE RISOTTOØkologisk parmesan, chorizo, peberfrugt, spinat, porrer, Krydderurter og sprøde mandler (L)(G*)(N*)
-
KOLDRØGET LAKSGrillet æblechutney, rødkål, hjertesalat, peberrod, karse og surdejsbrød (L*)(G*)
-
Mellemretter
-
BBQ GLASERET SVINEBRYSTAgurk & løgrelish, sesamfrø, chili og lime (G*)
-
KALVECARPACCIOSyltede rødbeder, skalotteløgsdressing, sprøde grønkål og kørvel (L*)
-
Hovedretter
-
GRILLET RIB-EYETilberedt medium rare
-
GRILLET KYLLINGEBRYSTFra Rokkedahl, serveret med Californisk BBQ-sauce Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)
-
Dessert
-
HVID CHOKOLADE MOUSSEYoghurtis, kompot og crumble (L)(N*)(G*)
TEATER MENU
2 retter (forret og hovedret) til 295,-
Menu
-
Forret
-
SPICY GRÆSKARSUPPEBagt & syltet græskar, chili olie, koriander og surdejsbrød
-
Hovedret
-
GRILLET SVINEBRYSTBarbeque sauce og ananas-jalapeño salsa
-
GRATINEREDE KARTOFLERGruýere, brunet smør, hasselnødder, krydderurter og sprøde løg
-
RØDKÅLSSALATRucola, balsamico, valnødder, tørrede tranebær og persille
-
+ Dessert 345,-
-
HVID CHOKOLADE MOUSSEYoghurtis, æblekompot og crumble
-
Vinmenu
To glas vin sammensat til menuen 135,- -
-
EFTER FORESTILLINGENKig forbi efter forestillingen, til en snack og lidt vin/ varme drikke som afslutning på aftenen.