SELSKABSMENU OKT/NOV
Menuen skal bestilles af hele bordet.
Gælder fra 6. oktober til midt november
MENU 1
375
-
FORRET
-
SPICY GULERODSSUPPETigerrejer, bagte og syltede gulerødder, sprød boghvede og koriander
-
HOVEDRET
-
BRAISERET TVÆRREBRødvinssauce (L)
-
KNUSTE KARTOFLERBrunet smør og hasselnødscrumble (L*)(N*)(G*)
-
QUINOASALATKål, æble, bagt græskar, vinaigrette og karamelliserede pekannødder (N*)(G*)
-
DESSERT
-
HVID CHOKOLADE PANNA COTTAKirsebær og karamelliseret chokolade (L)(G*)
MENU 2
475
-
FORRETTER(Family style)
-
SPICY GULERODSSUPPETigerrejer, bagte og syltede gulerødder, sprød boghvede og koriander
-
KOLDRØGET LAKSRygeostcreme, æble, spinat, ingefærsyltet fennikel og knækbrød med frø og kerner (L*)
-
KALVETATARERødbede, karse, peberrodsmayonnaise og friteret kartoffel
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE275g, Økologiske fritter, cæsarsalat og bearnaisesauce (G*)
-
DESSERT
-
CITRONTÆRTEItaliensk marengs (L)(G)
MENU 3
575
-
FORRETTER(Family style)
-
SPICY GULERODSSUPPETigerrejer, bagte og syltede gulerødder, sprød boghvede og koriander
-
KOLDRØGET LAKSRygeostcreme, æble, spinat, ingefærsyltet fennikel og knækbrød med frø og kerner (L*)
-
MELLEMRETTER(Family style)
-
FORÅRSRULLEOksekød, kylling, bønner og peberfrugt, serveret med spicy mangosauce (G)
-
KALVETATARRødbede, karse, peberrodsmayonnaise og friteret kartoffel
-
HOVEDRETTER(Family style)
-
GRILLET RIB-EYE OG KYLLINGEBRYSTØkologiske fritter, cæsarsalat, bearnaisesauce og BBQ-sauce (G*)
-
DESSERT(Family style)
-
HVID CHOKOLADE PANNA COTTAKirsebær og karamelliseret chokolade (L)(G*)