MENU
Snacks
-
SURDEJSBRØDOlivenolie (G)15
-
BLANDEDE NØDDER45
-
MARINEREDE OLIVEN45
-
HUMMUSChilisauce - sprøde kikærter - fladbrød (G)65
Forretter
-
CALIFORNIAN TOFU TACOHjertesalat - avokado - Boathouse dressing - syltet rødkål - quinoa - habanero hot-sauce - lime (V)115
-
TOMATRISOTTOParmesan - porre - mascarpone - fennikel - mandler (L* - G* - N*)145
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto - jalapeño - salat - syltet løg (L* - N*)140
-
TUNTATARAvokado - agurk - chili - teriyaki-mayo - hjertesalat - koriander - yuzu - kinaradiser - tostada (G*)150
-
TIGERREJERGræskar- quinoa - porre - ingefær-tranebær salsa140
-
KALVE CARPACCIOAvokado - soja-vinaigrette - radiser - forårsløg - sesamfrø - koriander (G* - L*)145
Pizza
-
SQUASHMozzarella - Vesterhavs-ost - avokado - forårsløg - koriander - jalapeños - pistacie (G - L)175
-
BACONTomatsauce - mozzarella - bagte tomater - oregano - peberfrugt (L - G)175
-
Ø’DUJAStracciatella - Vesterhavs-ost - kartofler - forårsløg - salvie - boghvede - citron (G – L)175
Burger
Vi serverer som udgangspunkt vores hakkebøffer mediumstegt. Hvis du ønsker din bøf stegt well-done, kan du bestille dette.
-
FAVA BØNNE BURGERVegansk ost - rødløg - tomat - rødløgsmarmelade - hjertesalat. Serveret i vegansk brioche bolle med fritter, ketchup og sennep-miso dressing (G - V)185
-
OKSEBURGERBacon - ost - rødløg - tomat - rødløgsmarmelade - hjertesalat. Serveret i brioche bolle med fritter, ketchup og harissamayo (G* - L*)195
Grillen
-
KNOLDSELLERIÆrtepuré - brunet smør - jalapeño - hasselnødder (L* - G* - N*)175
-
KYLLINGEBRYSTChimichurri155
-
TUNOlivensalsa - linser - lime245
-
RIB-EYE275 gram - Uruguay255
-
OKSEMØRBRAD220 gram - Danmark285
-
LAMMEKRONEChermoula255
Saucer
-
BÉARNAISE SAUCE (L)30
-
CHILI BÉARNAISE SAUCE (L)30
-
PEBER SAUCE (L)30
-
HARISSAMAYO25
-
CHILI SAUCE25
-
CHIMICHURRI25
-
HABANERO HOTSAUCE15
-
KETCHUP10
Sides
-
KARTOFLERSmørvinaigrette - forårsløg (L*)55
-
FRITTER50
-
CÆSARSALATRødkål - caesardressing - parmesan - croutoner (G* - L*)55
-
STRACCIATELLATomat - squash - quinoa - rødløg - olivenolie (L*)75
Salat
-
CÆSARSALATValg mellem grillet kylling eller tigerrejer. Rødkål - caesardressing - parmesan - croutoner (L* - G*)175
-
STRACCIATELLATomat - squash - quinoa - rødløg - olivenolie - surdejsbrød (L* - G*)165
-
POWER BOWLValg mellem fisk eller friteret tofu. Perlebyg - avokado - kimchi - tang - spirer - agurk - forårsløg - jalapeños - cashewnødder - Boathouse-teriyaki - sennep-miso dressing (N* - G)175
Dessert
-
BOATHOUSE MESSIs - sorbet - vafler - chokoladesauce - bærcoulis - karamelsauce (L - G* - N*)95 pr. person
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)85
-
CITRONTÆRTEItaliensk marengs (L - G)60
-
IS ELLER SORBETPr kugle (L*)35
BRUNCH
lørdag - søndag kl. 10.00 - 13.00
BRUNCH MENU
BRUNCH 195 - BØRN 3-10 ÅR 98 - BØRN 0-2 år GRATIS
-
MANGO-BANAN SMOOTHIE (L*)(L*)
-
SURDEJSBRØD OG RUGBRØDSmør (G)(L*)
-
RØRÆG OG BACONPurløg (L*)
-
STEGTE KRYDDERPØLSERSpicy tomatketchup
-
KOLD RØGET LAKSLabneh, peberfrugtspesto, salat og karse (L*)(N*)
-
AVOKADOFeta, tomat, chili og quinoa (L*)
-
BAGTE BØNNERTomatsauce, gulerødder, rødløg, peberfrugt og krydderurter
-
OSTKompot (L)
-
AMERIKANSKE PANDEKAGERMed ahornsirup, banan, blåbær og mandler (L)(G)
-
SÆSONENS FRUGT
-
1 GLAS JUICE + 1 kop filter kaffe eller te55
A LA CARTE BRUNCH
-
AVOKADO TOASTSpejlæg, salat, spirer, chili og syltet løg (G)(L*)95
-
RØGET LAKSRugbrød, labneh, peberfrugtspesto og karse (G*)(L*)(N*)95
-
OST, KOMPOT OG SMØRSurdejsbrød eller rugbrød (L)(G*)45
-
RØRÆG OG BACONSurdejsbrød eller rugbrød (L*) (G*)55
-
AMERIKANSKE PANDEKAGERAhornsirup, banan, blåbær og mandler (L)(G)50
-
MANGO-BANAN SMOOTHIE(L*)50
DRIKKE
-
COFFEE
-
ESPRESSO35
-
AMERICANO35
-
CORTADO40
-
CAFE LATTE50
-
CAPPUCINO50
-
BLACK TEA45
-
GREEN TEA45
-
-
DRINKS
-
MIMOSA65
-
ROCCA DEL FORTI, VINO SPUMANTE, ITALY75
-
BLOODY MARY110
-
-
SOFT DRINKS
-
LEMONADE
-
PINK LEMONADE
-
ÆBLEJUICE
-
FRISKPRESSET APPELSINJUICE
-
SODA 35CL
VIN
SPARKLING
På glas
-
NV Ananto, Penedes, Cava Brut, Ecological, Spain95
ROSÉ
På glas
-
2023 Romance, Grenache Noir, Syrah, Merlot, Mediterranée IGP, France110
WHITE
På glas
-
2023 Haus Klosterberg Riesling, Markus Molitor, Germany 1L110
-
2019 Ryder Estate, Central Coast, California, USA90
-
2023 Chablis, Marie André, AOP, Bourgogne, France125
-
2022 Canyon Oaks, California, USA85
RED
På glas
-
2021 Firebrand, California, USA85
-
2021 Monteabellón, Crianza, Ribeira del Duero, Spain120
-
2021 Diamond Collection, Zinfandel, Francis F. Coppola, California, USA115
-
2020 Amancaya, Bodegas Caro, Argentina110
SWEET
På glas
-
NV 20 Years White Port, Santa Eufemia, Portugal120
DRIKKE
BOTTLED BEER
-
PERONI AZZURRO, ITALY55
-
1664 KRONENBOURG FRANCE55
-
NORDIC. NON ALCOHOLIC, DENMARK45
DRAUGHT BEER
-
CARLSBERG60
-
TUBORG CLASSIC60
-
JAKOBSEN YAKIMA IPA65
-
1664 KRONENBOURG BLANC FRANCE65
-
BROOKLYN PULP ART HAZY IPA75
SOFTDRINKS
-
HOMEMADE LEMONADE50
-
PINK LEMONADE55
-
ELDERFLOWER LEMONADE45
-
APPLE JUICE45
-
FRESH SQUEEZED ORANGE JUICE55
-
SODA 35CLCola, Cola Zero, Fanta & Sprite45
WATER
-
STILL OR SPARKLING AD LIBITUM25 - PER PERSON
COCKTAILS
-
BOATHOUSE PASSION“Absolut vodka, passion syrup, lime juice and soda”125 / 495
-
WATERMELON”Rye whiskey, lime juice, watermelon syrup, sparkling watermelon and mint”125 / 495
-
PEPINO DAIQURI”Havana 3, lime juice, cucumber & raspberry syrup”125 / 495
-
WANNA BE AMERICANO”Sweet vermouth, campari, strawberry syrup, orange bitter and sparkling water”125 / 495
-
RHUBARB DRIZZLE”Beefeater gin, lemon juice, peach liquor and topped with drizzle rhubarb syrup”125 / 495
-
COCO MARGARITA”Tequila olmeca, aperol, contreau, coconut, lime juice, simple syrup and ring of chili salt”135
-
SALTED ESPRESSO MARTINI“A Havana 7 años based Espresso Martini with Caramel”135
-
-
Classic Cocktails also available
COFFEE & TEA
-
ESPRESSO35
-
AMERICANO35
-
CORTADO40
-
CAFE LATTE50
-
CAPPUCINO50
-
HOT CHOKOLADE MED FLØDESKUM60
-
IRISH COFFEE95
-
BLACK TEA45
-
GREEN TEA45
SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
OPTION MENU
Sammensæt selv en menu bestående af forret, hovedret og dessert. Hele selskabet skal vælge den samme menu.
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
TUNTARTARAvokado – agurk- Teriyaki-mayonnaise – yuzu – kinaradiser – tostada (G*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET KYLLINGEBRYST - 425,- / RIB-EYE 495,- / OKSE MØRBRAD 545,-Alle vores hovedretter serveres med ristet kål, chimichurri og pebersauce. Kartoffelkompot m. creme fraiche, citron, skalotteløg, spinat & krydderurter a part og cæsarsalat til deling.
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
DELEMENU - 575,-
Vi serverer vores delemenu som family-style. Alle i selskabet får samtlige retter.
-
FORRETTER(Family style)
-
TIGERREJERAvokado – mango-salsa – spicy thai-vinaigrette – hjertesalat – koriander (G*)
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE OG KYLLINGEBRYSTFritter – cæsarsalat – quinoasalat - bearnaisesauce – pebersauce (G*)(L*)(N*)
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
RECEPTION
Sammensæt selv din menu. Der vil blive serveret 2 stk. af hver bestilte ret pr. couvert 3 retter - 135,- / 6 retter - 245,-
-
KRUSTADEStuvede svampe – parmesan – kørvel (L - G)
-
GRØNTSAGSTÆRTEVesterhavsost – bagt tomat – spinat (G - L)
-
SPINATVAFFELKoldrøget laks – avokado - syltet løg (G* - L*)
-
SPRØDE REJERChilimayonnaise (G)
-
FORÅRSRULLEOksekød – kylling – peberfrugt - majs (G)
-
N’DUJA KARTOFFEL-KROKET(G - L)
JULEFROKOST
Serveres i frokosten fra 14/11 (Kan også fås om aftenen ved forudbestilling)
JULEFROKOST
375,-
-
FORRETTER
-
KLASSISK MARINERET SILDBrændt løg – friteret kapers – dildmayonnaise
-
CHILI MARINERET SILDKarrymayonnaise – avokado – æble relish
-
MELLEMRETTER
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – grillet fennikel – spinat – syltet løg
-
FRITERET RØDSPÆTTEBoathouse remoulade – salat – citron
-
HOVEDRETTER
-
RIBBENSTEGMarineret rødkål – agurkesalsa – sennep
-
HØNSESALATGlaseret bacon – bagte rodfrugter – æbler – syltede svampe
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEAppelsin – mandler – kirsebær
JULEFROKOST
495,-
-
FORRETTER
-
KLASSISK MARINERET SILDBrændt løg – friteret kapers – dildmayonnaise
-
CHILI MARINERET SILDKarrymayonnaise – avokado – æble relish
-
MELLEMRETTER
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – grillet fennikel – spinat – syltet løg
-
FRITERET RØDSPÆTTEBoathouse remoulade – salat – citron
-
BOATHOUSE REJESALATGrillet hjertesalat – syltet løg
-
HOVEDRETTER
-
RIBBENSTEGMarineret rødkål – agurkesalsa – sennep
-
HØNSESALATGlaseret bacon – bagte rodfrugter – æbler – syltede svampe
-
STEGT MEDISTERCremet kål – syltede sennepsfrø – spicy æblekompot
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEAppelsin – mandler – kirsebær
JULEMENU
3 RETTER - 395 - 4 RETTER - 465
JULEMENU
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – peberfrugts pesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
MELLEMRET
-
GRILLET SVINEBRYSTChar Siu sauce – græskar – mango chutney – forårsløg (G*)
-
HOVEDRETTER
-
STEGT ANDEBRYST OG CONFITERET ANDELÅRPastinak-æblepure – kål – rodfrugter – granatæble glace (L* - G*)
-
KARTOFLERGruyere – hvidløg – rosmarin (L* - G*)
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEKirsebær – appelsin – mandel (L* - N*)
-
eller
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder – mascarpone (L* - N* - G*)
EARLY BIRD / OPERA MENU
295,- per person
EARLY BIRD / OPERA MENU
Start din aften hos Boathouse! Omgivet af den smukke havneudsigt ved Krøyers plads, og med kun 13 minutters gang til Operaen og Skuespilhuset, er vores restaurant det perfekte sted at begynde din aften inden forestillingen. Vi byder jer velkommen til udforske vores californisk inspirerede koncept og tilbyder vores Teater Menu til en særlig pris alle dage kl. 17.00 / 17.15 / 17:30 / 17.45.
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh, peberfrugtspesto, jalapeño, salat, syltet løg (L*) (N*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET KYLLINGEBRYSTChimichurri
-
CÆSARSALATRødkål, caesardressing, parmesan og croutoner (G* - L*)
-
KARTOFLERSmørvinaigrette og forårsløg (L*)
-
DESSERT
-
CITRONTÆRTEItaliensk marengs (L) (G)
-
-
VINMENU160
-
VAND OG TO GLAS VINSammensat til menuen