Selskaber på Boathouse
Boathouse har med sin enkle og åbne indretningmange mange muligheder for events og arrangementer. Her findes de perfekte omgivelser til afholdelse af alt fra fødselsdage, konfirmationer, receptioner, produktlanceringer, barnedåb, julefrokoster til større middage.
Til større selskaber fra 30-100 gæster tilbyder vi egen selskabsafdeling, hvor du og dine gæster kan nyde arrangementer helt privat. Det er let både at entrere fra lands og vands. Restaurantens skønne udsigt og terrasse ud til Københavns havn, er det perfekte selskabslokale til enhver begivenhed.
Lad os sammen skræddersy dit næste arrangement på Boathouse.
Kontakt os på info@boathouse.dk eller på +45 70 70 24 27
SELSKABSMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet.
OPTION MENU
Sammensæt selv en menu bestående af forret, hovedret og dessert. Hele selskabet skal vælge den samme menu.
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
TUNTARTARAvokado – agurk- Teriyaki-mayonnaise – yuzu – kinaradiser – tostada (G*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET KYLLINGEBRYST - 425,- / RIB-EYE 495,- / OKSE MØRBRAD 545,-Alle vores hovedretter serveres med ristet kål, chimichurri og pebersauce. Kartoffelkompot m. creme fraiche, citron, skalotteløg, spinat & krydderurter a part og cæsarsalat til deling.
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
DELEMENU - 575,-
Vi serverer vores delemenu som family-style. Alle i selskabet får samtlige retter.
-
FORRETTER(Family style)
-
TIGERREJERAvokado – mango-salsa – spicy thai-vinaigrette – hjertesalat – koriander (G*)
-
KOLDRØGET LAKSLabneh - peberfrugtspesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
KALVE CARPACCIOAvokado – soja-vinaigrette – radiser – forårsløg – sesamfrø (G* - L*)
-
HOVEDRET
-
GRILLET RIB-EYE OG KYLLINGEBRYSTFritter – cæsarsalat – quinoasalat - bearnaisesauce – pebersauce (G*)(L*)(N*)
-
DESSERT
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder (G* - L* - N*)
RECEPTION
Sammensæt selv din menu. Der vil blive serveret 2 stk. af hver bestilte ret pr. couvert 3 retter - 135,- / 6 retter - 245,-
-
KRUSTADEStuvede svampe – parmesan – kørvel (L - G)
-
GRØNTSAGSTÆRTEVesterhavsost – bagt tomat – spinat (G - L)
-
SPINATVAFFELKoldrøget laks – avokado - syltet løg (G* - L*)
-
SPRØDE REJERChilimayonnaise (G)
-
FORÅRSRULLEOksekød – kylling – peberfrugt - majs (G)
-
N’DUJA KARTOFFEL-KROKET(G - L)
JULEFROKOST
Serveres i frokosten fra 14/11 (Kan også fås om aftenen ved forudbestilling)
JULEFROKOST
375,-
-
FORRETTER
-
KLASSISK MARINERET SILDBrændt løg – friteret kapers – dildmayonnaise
-
CHILI MARINERET SILDKarrymayonnaise – avokado – æble relish
-
MELLEMRETTER
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – grillet fennikel – spinat – syltet løg
-
FRITERET RØDSPÆTTEBoathouse remoulade – salat – citron
-
HOVEDRETTER
-
RIBBENSTEGMarineret rødkål – agurkesalsa – sennep
-
HØNSESALATGlaseret bacon – bagte rodfrugter – æbler – syltede svampe
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEAppelsin – mandler – kirsebær
JULEFROKOST
495,-
-
FORRETTER
-
KLASSISK MARINERET SILDBrændt løg – friteret kapers – dildmayonnaise
-
CHILI MARINERET SILDKarrymayonnaise – avokado – æble relish
-
MELLEMRETTER
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – grillet fennikel – spinat – syltet løg
-
FRITERET RØDSPÆTTEBoathouse remoulade – salat – citron
-
BOATHOUSE REJESALATGrillet hjertesalat – syltet løg
-
HOVEDRETTER
-
RIBBENSTEGMarineret rødkål – agurkesalsa – sennep
-
HØNSESALATGlaseret bacon – bagte rodfrugter – æbler – syltede svampe
-
STEGT MEDISTERCremet kål – syltede sennepsfrø – spicy æblekompot
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEAppelsin – mandler – kirsebær
JULEMENU
3 RETTER - 395 - 4 RETTER - 465
JULEMENU
-
FORRET
-
KOLDRØGET LAKSLabneh – peberfrugts pesto – jalapeño – salat – syltet løg – koriander (L* - N*)
-
MELLEMRET
-
GRILLET SVINEBRYSTChar Siu sauce – græskar – mango chutney – forårsløg (G*)
-
HOVEDRETTER
-
STEGT ANDEBRYST OG CONFITERET ANDELÅRPastinak-æblepure – kål – rodfrugter – granatæble glace (L* - G*)
-
KARTOFLERGruyere – hvidløg – rosmarin (L* - G*)
-
DESSERT
-
RIS A LAMANDEKirsebær – appelsin – mandel (L* - N*)
-
eller
-
ÆBLE TRIFLIKaramel – pekannødder – mascarpone (L* - N* - G*)